Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Kuwait

Proprietate de vânzare în Kuweit

Kuweit este o țară arabă din Golful Persic, are o moștenire culturală care datează din antichitate. Al Kuwait, capitala, este renumită pentru arhitectura modernă, care se întinde de la zgârie-nori până la amețitoarele turnuri din Kuweit, turnuri de proiectare care amintesc de bolțile clasice de gresie ale moscheilor. Se învecinează cu Arabia Saudită la sud și cu Irak la nord.

Dacă intenționați să vă mutați și căutați proprietăți de vânzare în Kuweit, este important să cunoașteți tendința pieței imobiliare din țară. Sectorul imobiliar din Kuweit asistă la o creștere a energiei pozitive care nu ar fi putut veni într-un moment mai bun, din moment ce guvernul kuweit a semnat un plan ambițios de douăzeci de ani pentru promovarea turismului în țară. Așadar, acesta este un moment minunat pentru a cumpăra proprietăți de vânzare în Kuweit. La aceasta se adaugă faptul că sectorul imobiliar a beneficiat mult de anunțarea noului regulament privind investițiile directe de capital străin, care este destinat să revoluționeze piața imobiliară. Toți acești factori indică faptul că piața imobiliară din Kuweit, care este deja în stare de sănătate bună, este probabil să se extindă în continuare.

Unii factori au lovit piața imobiliară din Kuweit, printre care plecarea expatriaților care caută oportunități mai bune în alte țări sau aleg să se întoarcă în țările lor de origine. Expatriații din Kuweit au în vedere trimiterea familiilor lor în țările de origine. Cu toate acestea, își păstrează reședința valabilă și decid să rămână în Kuweit ca burlaci. Dar o astfel de tendință va agrava și mai mult situația actuală din sectorul imobiliar, iar chiriile ar trebui să scadă în continuare odată cu anunțarea deciziei de expatriere.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Preț: US 112.000 dolari Modalitati de plata: 40% din primul lot, iar restul în rate pe o perioadă de 24 de luni fără beneficii Dimensiune: 71 de met...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB